måndag 7 januari 2008

Blandat kompott

Dagen började i lokalen där vi släppte in lite hantverkare(varför ska dom börja mitt i nätterna?!) som nu kommer att ockupera lokalen ett bra tag framåt.


(Kakelhämtning med morgontuppen i Globen)

Det gav oss tillfälle att lösa lite andra bitar. Vi åkte ut till "metropolen" Upplands Väsby till ett företag som förhoppningsvis hade lösningen på vårt problem med lakritsluften. Vi har ju som sagt varit på jakt efter en tunn helt luktfri cellofantub. Med spänningen klev in till Nick Pack och blev presenterade för en "Schlauch für Blumen" direkt från Tyskland. Dvs en tub som blombutiker använder för att slå in blommor som visades sig fungera perfekt för vårt ändamål. Äntligen...

På hemvägen stannade vi förbi vår gamla arbetsplats Edsbacka & hälsade på Kricke Lingström & hans köksmästare sedan 15 år Fredrik "Eagle" Petterson.Kvällen kommer att ägnas åt att packa ihop lite i provköket samt några sista justeringar innan vi avslutar i lokalen med lite mätningar för de blivande tavlorna. Vi har även fått klartecken från vår copywriter & art director att hemsidan kommer upp imorgon.

Avslutningvis lite pausbilder från en matplåtning med Gourmet. I tur & ordning kalvbräss, grissida & pumpadessert.

Inga kommentarer: