fredag 18 januari 2008

Det börjar närma sig nu...

Slutet & början alltså, slutet på bloggen & början på restaurangen! Äntligen får man lov att säga, det är ju laga mat vi helst av allt vill göra trots att "bloggandet" har varit minst sagt intressant.

I lokalen har ombyggnaden fortsatt med lite blandat resultat. Det har tyvärr hackat lite den senaste tiden (inte direkt oväntat) men nu börjar det äntligen ta form på riktigt. Man kan nu börja ana hur slutresultatet kommer att bli. Vår tanke med inredningen är att det skall kännas ombonad & varmt men ändå modernt, vilket det känns som om vi verkligen kommer att lyckas med trots att det återstår en del.

Under helgen kommer även köket att vara helt klart så då kan vi tillslut flytta över alla saker från testköket till det "riktiga" köket & då är det inte långt kvar..

4 kommentarer:

Zwampen sa...

Vill önska er ett stort Lycka Till med allt vad det innebär,kommer med JS och TL o mumsar när ni har värmt upp lite !
Break a leg !

Ps.Synd på rolig o spännande blogg

Lagers tabberas sa...

Nä men det är klart att ni ska fortsätta med bloggandet, "daily kitchen". Kan bli en makalös uppvisning för folk, en insyn i det heta helvetet för folk som inte förstår och de som hajar precis.

Lars sa...

Lycka till killar!
Hoppas att ni kan få ut era visioner och att 08-orna tar er till sina hjärtan. Kommer gå förbi och spionera i helgen då vi har vägarna förbi så kommer vi & äter på nästa resa till storstan.... till dess:NJUT!

Johan sa...

Lycka till imorgon! Hoppas allt går bra!