måndag 14 januari 2008

En fixar dag del 2

Dagen började i lokalen där vi gick igenom färgvalet med målarn. Tog oss sedan med hjälp av "Franska lejonet" upp till Stefan för att hämta lite trycksaker som hade anlänt, kul att äntligen få se hur det blir med "lackat tryck". Ett snabbt stopp på tyggvaruhuset i Sickla för att hämta upp madrassen till soffan i matsalen. Väl tillbaka i lokalen träffade vi Jon och Jonathan som stod och diskuterade handdukar med Patrik på Tvätttjänst.

Vi fick sedan ett skönt tips om att Ahlsell i Häggvik är rätt ställe att införskaffa 3-fas uttag. Väl framme i norra förort får vi reda på att dem inte har det vi söker, men att Ahlsell på Sveavägen har dem i lager, kanon - vad gör vi då Häggvik? Men inget ont som inte för något gott med sig. Så vi beslutade oss för att ta en lunch på Edsbacka Bistro. Vi åt Oxbringa med potatis och cidervinägersenap och Järpar med zucchini, grymt prisvärd och vällagad lunch för runt 125kr.

Väl i bilen igen fick vi reda på att menyerna var klara så efter ett par korta stopp på Map för att hämta upp menypapper och Kreatima för att köpa Limmflaskor. Begav vi oss till Hägersten och Åhnbergs Bokbinderi.

Resterande del av kvällen kommer att gå till att skriva inköpslistor och kolla vilka varor som ska jämföras rent prismässigt mellan leverantörerna.

Inga kommentarer: