lördag 20 oktober 2007

Toms Kitchen

En mer högljudd restaurang får man nog leta efter, det är möjligt att det finns något samband med valen av matrial: stengolv, kakel på väggarna och marmor längs bardisken och köket? Lägg till en knöckfull matsal och oturen att hamna brevid tre stycken jänkare. Vi gillar verkligen USA, men ingen av oss förstår varför dem måste prata så in i helskotta högt så fort dem kommer utanför Amerikas gränser. Trots den enorma ljudninvån är Tom's Kitchen ett coolt och levande ställe. Det mesta på menyn lockar... Vi äter Halstrad anklever med stekt ankägg, bacon och Balsamicoreduktion till förrätt £13,50 (8/10). Bräserat Sidfläsk med jus, äpple, bräserad shalottenlök och Dijon till varmrätt, helt ok £16,50 (6/10). Sallad på purjolök, tryffel, Parmesan och mixsallad för £8,50 (7/10). Till varmrätt: Rockavinge med kapris, tomat, vattenkrasse och olivoljedressing, tyvärr serverades rockavingen "on the bone" vilket gjorde det hela lite svårt att äta (nästan all mat serveras i ugnsformar med höga kanter!) £16,50 (5/10).

Inga kommentarer: