onsdag 31 oktober 2007

Fixar dag utan matlagning

Dagen började ute i Årsta partihallar där vi besökte grönsaks leverantören Garage gourmet, som vi jobbade med när vi var på Edsbacka krog. Garage gourmet känns lagom stort eller litet om man så vill. De har inte samma sortiment på lager som t.ex. Sorunda men de har möjlighet att fixa fram om de får lite tid på sig. Den största och positivaste skillnaden är att det är samma människa som tar emot ordern som sedan plockar ihop grönsakerna. Vilket känns väldigt bra. Vi kommer att testa kvalitén på grönsakerna inom de närmsta veckorna i provköket, fortsättning följer alltså..

Eftersom det rings & mejlas hela tiden, kommer vi att behöva börja ta emot bokningar senare i veckan. Därför var vår grafiska designer/art director Stefan van der Kwast Gissberg på besök i köket under lunchen, för att fotografera lite till hemsidans startsida som kommer att publiceras samtidigt som vi öppnar bokningen.



Ikväll är det intervju med servispersonal på schemat, Jon Lacotte har några namn som han vill att vi skall träffa. Det känns viktigt att vi får tag på rätt personal, som verkligen har viljan att t.ex. göra klart rätter i matsalen framför gästerna samt att de kan skapa en skön avslappnad känsla. Det får verkligen inte bli för "stiff" i matsalen, våra gäster skall verkligen kunna vara avslappnade när de kommer till oss. Men Jon är ju skönt "avslappnad" & har verkligen förstått vad vi vill uppnå med den här restaurangen så det blir nog inga som helst problem.

Inga kommentarer: