tisdag 4 december 2007

En dag fylld med möten


Dagen började i lokalen i Gamla Stan där vi först träffade "golvkillen" och gick igenom vad vill ha gjort i matsalen och privata matsalen första veckan i januari. Det kommer att ta ungefär en vecka att slipa bort den nuvarande färgen och sedan betsa golvet. Så det känns grymt viktigt att han får komma igång direkt efter årsskiftet innan målarn kommer dit för att måla om väggarna och taket. Vi (läs Målarn)kom också fram till att vi inte kan kakla över det befintliga kaklet i köket som vi tidigare hade tänkt, utan vi måste riva ner det nuvarande kaklet då det har börjat "släppa" på vissa ställen. Så detta kommer vi att göra om parallellt som vi gör om golven.

Sedan kom en försäkringsrådgivare från if och tittade på lokalen, i slutet av veckan borde vi kunna få ett kostnadsförslag från dem.

Vi tog vägen förbi Vinunic och kollade på lite Riedelglas innan vi hoppade in i en taxi för att återigen besöka Smörgåsbord. Denna gång för att bestämma oss för vilka drinkglas och kaffekoppar som vi ska använda.

Två timmar senare avnjöt vi en sen lunch på Proviant, Högrevslasagne med en liten ruccola och Parmesan sallad stod på menyn - mycket trevligt.

Väl tillbaka på kontoret tittade Patrik från Tvättjänst förbi och visade upp lite olika matrial och storlekar på servetter och dukar.

(Björn och Jon diskuterar olika val av servetter)

3 kommentarer:

Lisa sa...

Åh, högrevslasagne låter helt bedårande. Mat i min smak.

Hasse Fredrik sa...

Läste eran blogg för första gången och vill önska er lycka till.
Byggt en del egna restauranger själv och det är helt rätt att inte gena någonstans.
Vill tipsa er om grossist i Jämtland som jobbar med Martin olsson ,Servicegruppen lanserade smakriket Jämtland med lokala leverantörer från ostar till havtorn. Jan Hed prisade dem till skyarna sist.
Ring till Pär Åke på 063 46900 och ni blir garanterat begaistrad .
Hälsningar Hasse Fredriksson.
ps.Textilgruppen är en annan bra kontakt.tel08/7560380.

FRANTZÉN/LINDEBERG sa...

Tack för tipsen.