måndag 3 december 2007
Grisbog efter 60 timmar...
Nu har vi testat grisbogen som bräserades i 60 timmar på 71 grader i Ronern. Tanken från början var att bräsera den i 36 timmar. Sedan knockades vi ju av sjukdom i 3 dagar så det var ingen som kunde ta upp bogen, så den fick puttra vidare i totalt 60 timmar. Resultatet? En så pass mör bit fläsk att vi inte kommer att servera någon kniv till den! Vi stekte den krispig runt omkring i lite hemkärnat smör & avslutade med att glasera upp den i pannan med lite tryffelhonung. Bogen kommer b.la. att serveras med Signe bönorna som vi har fått från Lena Nygårdhs, hon med genbanken. Denna rätt kommer att vara "varmrätten" i 20- rättersmenyn.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Inga portioner under 250g på grisen hoppas jag eller ?
Minst 250gr!!
Skicka en kommentar