torsdag 27 december 2007

Tillbaka efter julledigt

I dag var vi tillbaka i "gamet" igen efter några dagar ledigt. Vi började med att träffa Fredrik & Björn från Mistral & skrev på de sista återstående pappren. Det börjar närma sig nu! Sedan begav vi oss till La ferme landaise för att prata tryffel & annat gott.

Sedan bar det av till provköket för att testa några idéer som har "poppat" upp under ledigheten. Vi som precis tyckte att vi var klara med startmenyn, det är uppenbarligen livsfarligt att vara ledig för mycket...Denna gång var det än utav brödrätterna som behövde få sig en "omgång". Återigen var eld inblandat, det verkar nästan som om vi har fått en ny "fix" nu när vi har lyckats med ostbågarna.Efter detta lilla test med ett riktigt lyckat resultat är det dags att ta tag i lite mindre roliga saker så som: Råvarukostnad, Egen Kontroll Program, Menykompendium & Inventeringsprogram, kul...

Vi hade ju en ambition att få upp hemsidan & kunna presentera menyerna i dag, men det har visat sig att det kommer att ta några dagar till innan den sitter precis som vi vill ha den.

Inga kommentarer: