onsdag 19 december 2007

"Franska lejonet ryter till"

Dagen började med ett snabbt besök på Smörgåsbord för att låna en tallrik (ovanligt!). Åkte sedan upp på E4an mot Häggvik för att besöka Akriform. Tyvärr gick det lite för fort, gaspedalen fastnade i mattan och vårt Franska Lejon röt 6000 varv i friläge - not good! En överhettad motor mitt i morgonrusningen....(Chefs Mekanikern i stall Frantzén/Lindeberg "in action")

Väl framme hos Akriform lyckades vi hitta en "cloche" som mer eller mindre fanns i deras standard sortiment. Några små justeringar och den kommer att passa perfekt till tallriken.

Efter att vi lämnat tillbaka tallriken till Smörgåsbord åkte vi till kakelspecialisten för att kolla på kakel. Stannade sedan på Texas Burger i Sickla, där vi käkade varsin Eldorado. Dem var utsökta som alltid och det känns mer och mer som dem spelar i en egen liga.

Styrde sedan lejonet mot Lännersta för och kolla hur det går med vårat menyskåp. Skönt och höra att vi är på banan och att det kommer att bli klart i tid.

Nästa anhalt ÅG Emballage i Saltsjö Boo, vår förhoppning var att vi skulle hitta en polyester påse i slangform. Det var tyvärr ingenting dem hade på lager, så dem ska undersöka saken vidare åt oss. Däremot hade dem en jätte trevlig liten cellofan påse - alltid något.

Avlsutade sedan dagen hos Peter för att komplettera vår beställning med någonting att sätta ljusen i.

Inga kommentarer: