Matlagningsmässigt har vi jobbat lite med Methocelen som vi fick från England. Vi blandade Minus 8 vinäger, lite vatten samt olivolja från Gunther & methocel. Mixade ihop & fick en jämn kräm. Värmde det 10 sekunder i mikron & fick stelnad dressing. Detta var bara ett test, på krogen kommer vi att använda det till en liten "hemlis" som gästerna får med sig hem...
Vi har i dag också äntligen fått till ankleversockervaddet. Det känns extra skönt att allt börjar sitta nu, det är ju inte så mycket tid kvar nu innan vi kommer att lämna testköket för att hålla på & fixa i lokalen. Vi håller nu på & testar olika sätt på själva huvudråvaran i den här rätten, dvs anklever. Vi vill få den så "light" som möjligt, eftersom den ska serveras i början på måltiden men ändå få fram en hög ankleversmak. De tester som gjordes idag var bra, men vi är inte riktigt där vi vill vara ännu.
(Ankleversockervadd)
2 kommentarer:
det låter så absolut vedervärdigt att jag börjar funderar på att boka bord innan ni ens har öppnat :D
kikar in här då och då och låter mig fascineras.
Det kanske låter lite udda, men gillar man anklever så kommer man att gilla ankleversockervadd! Vi lovar
Skicka en kommentar