tisdag 13 november 2007

Roner har kommitIgår kväll dök tillslut vår Roner upp! Så nu är det full fart igen. Under natten har vi kört kaninlår & nu är det vakteläggstest. Vi har börjat med på 62,6 grader & lyfter ut äggen med jämna mellanrum för att se vilken tid som är den ultimata för ett perfekt tillagat vaktelägg. Ägget skall sedan injiceras med en smaksatt consommé till en grisrätt.

I eftermiddag skall vi förhoppningvis hinna färdigställa lite rätter. Men just nu är det fullt i köket för en plåtning åt Hemköp...

6 kommentarer:

Zwampen sa...

Var köpte ni den här killen "Roner" ?

FRANTZÉN/LINDEBERG sa...

Genom Oanade möjligheter i Nacka strand - Tror de i sin tur köper den av Riab

Per sa...

Hejsan killar!

Måste säga att det är fasligt roligt att läsa om er uppstart, kul att det blir en rolig och ambitiös krog som tar över nu när killarna stänger. Vad gäller Ronern, är det den nya varianten ( compact ) eller? och hur känns den om det är så? Är på vippen att fixa en själv nämligen.
Vad gäller återförsäljare så köper Per ( OANA ) den av en herrre som heter Anders Bergendorf. Hörde även om nån kille i Norge som fyndat två på ebay till skamligt lågt pris, men man vet ju aldrig vad man får där, å andra sidan är det ganska kaxigt att ha två hemma i lägenheten som han hade :)
Om man får va nyfiken, har ni några andra roliga leksaker på gång som kan vara värt att kolla in ( förutom paco o thermo)?
Lycka till med allt o keep cooking, vad är det som gäller för bordsbokningar förresten? Mvh Per

FRANTZÉN/LINDEBERG sa...

Hej Per,

Ronern är inte en compact, vi valde den äldre modellen pga av den här är "mobil", så vi kan använda den på en kastrull tex. Nya leksaker som är på ingående är sockervaddsmaskin, vapourizer, smoke pipe, flytande kväve samt en Cvap. Vi får återkomma i bloggen om dessa när de är här.

Angående bokningar så rullar det på bra, första 8 dagarna är fullbokade, just nu finns det första lediga bordet den 2:a februari.

thomas sa...

Tjena grabbar!
Har tyvärr inte hunnit kontakta er ännu. Hoppas att Ronern fyller sitt syfte. Jag har sedan en tid agenturen på ICC`s produkter i sverige. Kommer gärna förbi och visar upp lite sköna nya grejor som snart är på väg in. Ni kan kolla hemsidan den är under uppbyggnad www.thomasbecker.se eller så slår ni en signal
0733-324369 mvh Thomas

thomas sa...

Tjena grabbar!
Hoppas Ronern har fyllt sitt syfte. Har tyvärr inte hunnit kontakta er ännu. Jag har sedan en tid agenturen för ICC`s produkter i sverige. Kommer gärna förbi någon dag och visar upp lite nya grejor som snart är på väg in. Lycka till med alla expriment!! Kolla gärna hemsidan den är dock under konstruktion www.thomasbecker.se eller slå en signal 0733-324369 mvh Thomas